490Ft -tól / desszert

Dorottya utca 1., Miskolc, Miskolci járás, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, 3534, Magyarország
2,600Ft -tól / főétel
A lillafüredi kisvasút egykori állomásépülte ad otthont a regionális gasztronómiában úttörőnek számító Végállomás Bistro & Wine-nak. Őszinte, ízekben gazdag bisztróételeket készítenek. Darab Ádám séf szakmai irányításával válnak a színes, illatos helyi alapanyagok valódi élményekké. A pandémia alatt fogalmazódott meg az a borhangsúlyos gasztronómiai koncepció, melyben az eddiginél nagyobb szerepet kap egy komplex éttermi élmény nyújtása. Alapanyagaikat a régió őstermelőitől, állattenyésztőitől szerzik be, ezáltal biztosítva azok frissességét. A konyha munkáját Várvizi Péter kreatív séf, a boros szekcióét pedig Vállai Béla sommelier is segítik. A csapat együttes munkájának eredménye elnyerte nemcsak a vendégek, de a szakma tetszését is az elmúlt években (Prima Primissima – Az év vendéglátóipari vállalkozása, Gault&Millau 11 pont, Diningguide TOP 100), és őszintén hisznek az új gasztronómiai koncepció sikerében is!
További információk:
https:/vegallomasetterem.hu/
Facebook
Instagram
Az a vágy éltetett minket, hogy kirobbantsuk a miskolci kulináris forradalmat. Ahogy változtak a trendek, úgy igyekeztünk egyre többet adni. Mára óriási szerelem lett számunkra a vendéglátás. Hisszük és valljuk, hogy mi, akik itt maradtunk a városban, megérdemeljük, hogy kicsit felfelé húzzuk az életminőségünket. (Vargáné Bodnár Henriett)
Fotók: Ocsovai László / Gastro Turismo
Owning a home is a keystone of wealth… both financial affluence and emotional security.
Suze Orman