2,600Ft -tól / főétel

Érsekcsanád, Duna part, Bajai járás, Bács-Kiskun megye, 6347, Magyarország
2,150Ft -tól / főétel
A Gemenc szívében, a Veránka szigettel szemközti Duna-parton található halászcsárda udvarán ma is úgy készül a halászlé, mint ahogy Tinusz Gábor és nagyapja készítette ugyanitt néhány évtizeddel ezelőtt. A tulajdonos és párja, Végel Ágnes 2012-ben azzal a céllal nyitották meg az érsekcsanádi Rév Csárdát, hogy felidézzék vendégeik számára a régi gyerekkori nyarak hangulatát, és bizonyítsák egy hagyományos konyha létjogosultságát egy modern világban. A minőségi vendéglátásban hisznek, abban, hogy egy konyha akkor lehet valóban nagy, ha amúgy kicsi. Kicsi és családias, ahol szeretettel köszöntenek minden vendéget, aki valóban nyitott erre a világra és valóban hozzájuk akart érkezni.
A szerbiai Bezdánból származó szakács, Kocsis Ferenc több mint harminc éves tapasztalata birtokában igazi “halászos” halászlét készít Dél-Bácskai módon a türelmes és arra fogékony vendégeknek. Jámbor Attila pedig az étterem indulása óta gondoskodik a “nem halas” ételekről, ezekhez az általa gyúrt és sütött kovászos kenyere érkezik az asztalokra. A rövid, de annál igényesebb étlapjukon szereplő halas és nem halas ételeket kiváló desszertek és igényesen összeállított borkínálat teszi teljessé.
További információk:
https://revcsarda.hu/
Instagram
Sütünk-főzünk, de csak a türelmes és arra fogékony vendégeknek. Mi magunkat és az egykori veránkai nyarak hangulatát és életérzését szeretnénk minden halételt szerető vendégnek megmutatni! Mi nem sietünk, így vendégeink sem tudnak sietni. (Tinusz Gábor)
Fotók: Ocsovai László / Gastro Turismo
Owning a home is a keystone of wealth… both financial affluence and emotional security.
Suze Orman