3,200Ft -tól / főétel

Hold utca 3., Lipótváros, V. kerület, Budapest, 1054, Magyarország
350Ft -tól / termék
Az Artizán Budapest pékséget vezető Fekete Gergő végigjárta Európa kézműves pékségeit azért, hogy megtanuljon mindent az igazi kenyérről. Tizenegy évig volt úton, dolgozott felszolgálóként, üzletvezetőként, majd szakácsként egy két rosette-es fine dining étteremben, miközben megtanult mindent, amit a vendéglátásról tudni lehet. Szabadidejében, utazásai során addig sztázsolt kézműves pékségekben, míg ebből a hobbiból formálódó üzleti terv nem lett. Egy terv, aminek megvalósításához Skócia helyett itthon látott hozzá.
Pék, blogger, aki kollégáival azon dolgozik, hogy minden család asztalára igazi kenyér kerüljön nap mint nap. Valódi kenyér, ami adalék anyagoktól mentes, nem gyorsított eljárással, viszont odafigyeléssel készül, és mindössze öt alapanyag szükséges hozzá. Liszt, kovász, tisztított víz, tengeri só és végül a nem is annyira titkos összetevő: az a sok-sok szeretet, amellyel az Artizánban dolgozó csapat a kenyereket készíti 2015 júliusa óta. Jókedvű társaság, akik vidámsága a vendégekre is átragad, és a mosolygós kiszolgálás minden betérő vendég napját jobbá teszi.
További információk:
https://artizan.hu/
Facebook
Instagram
Tovább olvasom:
Gastro Turismo cikk
Fontosnak tartjuk hogy minden család asztalára igazi kenyér kerüljön. (Fekete Gergő)
Fotók: Ocsovai László / Gastro Turismo
Owning a home is a keystone of wealth… both financial affluence and emotional security.
Suze Orman