from 2,800Ft / bottle

Fő utca 72., Golgota, Fertőrákos, Soproni járás, Győr-Moson-Sopron megye, 9421, Hungary
from 3,490Ft / bottle
Horváth “Ráspi” József borász, szakács, öntörvényű gasztronómus, aki mer egyéniség lenni. Célja “alkotni, elkápráztatni” a borokon, az ételeken keresztül, melyeket éppúgy családi keretek között készítenek a Ráspi Étterem & Borászatban, mint 15 évvel ezelőtt, amikor az ausztriai Taubenkobel konyháját hátrahagyva megnyitotta saját éttermét szülei egykori házában Fertőrákoson.
Itt nincs megfelelési kényszer az aktuális trendeknek, sem mesterségesen felfokozott ízélmény, viszont vannak 30-80 éves tőkékről szüretelt, a terroir egyediségét megmutatni képes természetes borok, és a nyersanyag tisztelete, a természetes ízek megtartása mellett készített ételek. Valódi gasztronómiai élmény, valódi emberektől, akik nem követik a divatot, hanem diktálják azt, még akkor is, ha stílusuk megosztó lehet.
More information:
http://www.raspi.hu/
Facebook
Alkotni, elkápráztatni. (Horváth “Ráspi” József)
Photo credit: László Ocsovai / Gastro Turismo
Owning a home is a keystone of wealth… both financial affluence and emotional security.
Suze Orman