SZERZŐI JOGOK

Szerzői Jogok

 

Jogi nyilatkozat

A Gastro Turismo blog (“Blog”) című művet és a Gastro Turismo nevet szerzői jog védi. A Blog kifejezés alatt értendő jelen nyilatkozatban a Bloghoz kapcsolódó és a Blog neve alatt futó a Szerző által szerzett közösségi média tartalom is.

A Blog látogatásával a látogató (“Látogató”) elfogadja jelen feltételeket.

Az oldalon közzétett képek, szövegek Ocsovai László (“Szerző”) munkái. Amennyiben nem, annak forrásra, illetve a kép, az írás alapjául szolgáló műre utalás kifejezetten megnevezésre kerül az idézés szabályai szerint.

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a Blogon szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, hang, és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a Szerző tulajdonát képezi, vagy a megfelelő tulajdonos engedélyével került a webhelyre.

A Szerző fenntartja a jogot jelen jogi nyilatkozat, illetve a Blog előzetes értesítés nélküli módosítására és megváltoztatására a jövőben. Jelen jogi nyilatkozatra és a Blog Látogatók általi használatára Magyarország joga vonatkozik.

A Blog személyes véleményeket, nézőpontot tartalmazó blog, amelyre figyelemmel annak tartalmát a Szerző a lehető leggondosabban állította össze. A Blogon szereplő információk, vélemények kizárólag tájékoztató jellegűek. A Szerző nem vállal kötelezettséget a Blog tartalmának helyességéért, naprakészségéért és teljességéért, különösen nem a Blog megszakítás- és hibamentes működéséért.

A jogszabályok által megengedett mértékig a Szerző kizár minden felelősséget a Blog harmadik személyek általi használata és/vagy ennek eredménye által bármilyen módon, közvetlenül és/vagy közvetetten okozott mindennemű kárért, beleértve, de nem kizárólagossággal a következők által bármilyen módon okozott és/vagy azokból bármilyen módon fakadó károkat, így különösen amennyiben az adott harmadik személy bármiféle tevékenysége, melyre esetleg a Blogon közzétett információ ösztönözte a Látogatót, a Blog használatának lehetetlensége; és a Blogon szereplő bizonyos információk helytelensége, hiányossága vagy elavultsága.

A Blog tartalmazhat olyan más webhelyekre vonatkozó utalásokat, hivatkozásokat, amelyek a Blog egy adott szegmenséhez kapcsolódnak. Ez nem jelenti automatikusan azt, hogy a Szerzőnek bármilyen kapcsolata lenne ezekkel a webhelyekkel vagy tulajdonosukkal. Az ilyen webhelyekkel és a rajtuk szereplő információkkal kapcsolatban a Szerző semmilyen felelősséget nem vállal.

Az oldalon megjelenő elemek (többek között szöveg, kép) a Szerző tulajdonát képezik a fentiekben kifejtett keretek

között, azokat másolni, felhasználni, módosítani, többszörözni a Szerző előzetes kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

A Blogon szereplő magyar és angol nyelvű szövegek nem feltétlenül egyeznek.

© 2016 – Gastro Turismo. Minden jog fenntartva.