TERMELŐ

Kategória

Búzalelke Pékség

Búzalelke Pékség

Kovács Bea pékességnek indult vállakozása a Szent György-hegy lábánál, ami mára sokak kedvencévé vált. Gondoskodás, belső késztetésből, valódi szenvedéllyel.

Tovább
Pörc

Pörc

A Pörc egy minőségi termékeket kínáló bolt, ahol Kocsis Jenő családjának tudása méltó helyre került. Másfél évszázados tradíció, kedves kiszolgálás és folyamatos küzdelem, amelyben tudni kellett nyerni, de veszíteni is.

Tovább
Gingalló Csokoládéműhely

Gingalló Csokoládéműhely

Családanya, aki beleszeretett a vidéki életbe, és helyi borászokkal karöltve utat nyitott a gasztronómia egy kevésbé ismert területére. Márványlappal kezdődött misszió a minőségi csokoládé-fogyasztásért. Gingalló Csokoládéműhely Etyeken.

Tovább
Tekeresvölgyi Manufaktúra

Tekeresvölgyi Manufaktúra

Egy házaspár története, akik csak kisfiuknak akartak tejet adni ma pedig tejtermékeikkel és gyönyörű gazdaságukkal megannyi embernek szereznek örömet és élményeket. Minőségi élelmiszer fogyasztásért folytatott misszió a Balaton-felvidéken és a sajt ami mosolyog.

Tovább
Halmi Pince

Halmi Pince

Egy etyeki történet a sorsszerűségről, a lelkiismeretes munkáról és egy házaspárról, akik kifogyhatatlanok az ötletekből. Szörpök, lekvárok és párlatok Halmiéktól, szeretettel.

Tovább