SZÁLLÁS

Kategória

Bakancslista 2020 – Szálláshelyek

Bakancslista 2020 – Szálláshelyek

Otthonosság, vidéki vendéglátás, érthető és emberközeli gasztronómia. Helyek, ahol nincs wellness részleg, de vannak valódi emberek és értékek, beszélgetések és élmények. Képviselőik a hazai...

Tovább
Bakancslista 2019 – Szálláshelyek

Bakancslista 2019 – Szálláshelyek

Szubjektív szempontok által összeállított toplisták helyett következzen egy szálláshely ajánló 2019-re. Íme tíz olyan hely, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni jövőre (is).

Tovább
Bakancslista 2018 – Szálláshelyek

Bakancslista 2018 – Szálláshelyek

Szubjektív szempontok által összeállított toplisták helyett következzen egy szálláshely ajánló 2018-ra. Íme tíz olyan hely, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni jövőre (is).

Tovább
Bencze Családi Birtok

Bencze Családi Birtok

Biodinamikus elvek mentén gazdálkodó, családi birtok a Szent György-hegyen. Valódi menedék, ahová nem hallatszik el a városok zaja. Egy hely ahová azért jön az ember, hogy ismét közelebb kerüljön a természethez, és kicsit békét kössön önmagával.

Tovább
Kosbor Panzió

Kosbor Panzió

Hagyományos őrségi stílusban épült, ugyanakkor modern és fenntartható technológiákat rejtő panzió az Őrségi Nemzeti Park szélén, ahol nincs tévé, nincs wellness, de vannak valódi emberek és értékek, beszélgetések és élmények.

Tovább
Páskom

Páskom

A Balaton déli partjától 25 km-re, a Mezőföld közepén, piciny présházak és szőlőültetvények mellett álló Páskom a nyugalom szigete, melynek a csodájára járnak szerte az országból.

Tovább
Natura Hill

Natura Hill

Két közgazdász nekiállt csipkebokrot irtani a zebegényi domboldalban és létrehoztak egy csaknem teljesen önfenntartó komplexumot. Történetük nem egy tipikus vendéglátós sztori, mint ahogy az éttermet vezető séfduó sem modható éppen hétköznapinak. Két séf, két marketinges és egy hely, ahonnan nagyon nehéz hazamenni.

Tovább
Platános Kúria

Platános Kúria

A mai kor elvárásainak megfelelő, családbarát vendéglátóhely az elmúlt századok elegáns, vidéki nyugalmat árasztó stílusában.

Tovább
Tiszavirág

Tiszavirág

Európai konyha Szegeden, ahol harmonikusan találkozik az építészet és a gasztronómia, a design és a tradíció. Családias hangulatú, romantikus stílusú belvárosi műemlékház, ahol a régi és az új harmonikus keveredésének köszönhetően azonnal otthon érzi magát minden betérő vendég.

Tovább
MI A KŐ

MI A KŐ

A köveskáli MI A KŐ “egy borbolt, egy borbár és egy étterem és mind ez egyszerre!” Egy hely, ahová be “kő” menni.

Tovább