HÍREK
KategóriaBakancslista 2018 – Szálláshelyek
Szubjektív szempontok által összeállított toplisták helyett következzen egy szálláshely ajánló 2018-ra. Íme tíz olyan hely, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni jövőre (is).
Bakancslista 2018 – Éttermek
Szubjektív szempontok által összeállított toplisták helyett következzen egy étteremajánló 2018-ra. Íme tíz olyan hely, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni jövőre (is).
Séfinterjú: Tóth Pál (Kővirág)
Festőművész szeretett volna lenni, mégis szakács lett. Egy séf, akit névről ismertek a ceglédi rendőrök, és aki ma a Bocuse d’Or-ra készül.
Márga – Birtokkonyhák találkozása Csopakon
Nagy hozzáadott értékű borok mellett hasonlóan magas színvonalú konyhát magáénak tudó vidéki birtokok találkozása Csopakon. Bor-étel párosítások a korábbiaktól teljesen eltérő személetű értelmezése Endrédi Zoltán, Varga Roland séfek és a meghívott birtokkonyhák vezetőinek részvételével.
Gere – Megújult birtokközpont, egységesülő brand
Önazonos, a vidék sajátságos mediterrán jegyeit magán hordozó stílusban született újjá a Gere Csládi Pincészet birtokközpontja. A régió legszebb rendezvényhelyszíne lehet a Varró Zoltán belsőépítész által megálmodott udvarház.
V. Juniborünnep – Övék itt a tér
Egy fiatal borászgeneráció négy napon át tartó gasztroünnepe a Bazilika előtti téren.
Tekeresvölgyi Birtok – Magyarország legszebb kistermelői birtoka
Kovács Csaba és családjának közel tíz éve óta tartó áldozatos munkájának elismeréseként részesült a megtisztelő címben a nemesvámosi gazdaság.
Tokaji Ősz 2017 – Az év borgasztronómiai eseménye
„Hagyomány és modernitás – Tokaj arcai, fókuszban az aszú”
SVÉT 9.0 – Gasztronómiai közönségtalálkozó Mádon
Az Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) következő, éves közönségtalálkozója szeptember 10-én, vasárnap a Tokaji borvidék egyik legszebb településén, Mádon kerül megrendezésre. A találkozó...