HÍREK

Kategória

Stílusos, vidéki, reggeli

Stílusos, vidéki, reggeli

Egész napos reggeli a Stílusos Vidéki Szállodák jóvoltából különösebb protokoll nélkül, távol a város zajától, stílusosan. 9 vidéki szálloda, 9 történet, 9 személyiség, 1 értékrend.

Tovább
Hú!SVÉT 2018 – Gasztrotavasz Palkonyán

Hú!SVÉT 2018 – Gasztrotavasz Palkonyán

Április idusán a festői szépségű, Baranya megyei faluba, Palkonyára érkezik a vidéki, minőségi vendéglátás színe-java. Stílusos Vidéki Éttermiség bemutatja az ország legjobb vidéki éttermeinek, séfjeinek és borászatainak részvételével megrendezésre kerülő Hú!SVÉT közönségtalálkozót.

Tovább
Tavaszváró mini SVÉT Szigetmonostoron

Tavaszváró mini SVÉT Szigetmonostoron

A SVÉT első gasztroünnepének hatodik évfordulóján az Éttermiség ismét randevúra hívja a hazai gasztronómia képviselőit és az általuk érdeklődő közönséget.

Tovább
Bakancslista 2018 – Borászatok

Bakancslista 2018 – Borászatok

Szubjektív szempontok által összeállított toplisták helyett következzen egy borászati ajánló 2018-ra. Íme tíz olyan hely, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni jövőre (is).

Tovább
Bakancslista 2018 – Szálláshelyek

Bakancslista 2018 – Szálláshelyek

Szubjektív szempontok által összeállított toplisták helyett következzen egy szálláshely ajánló 2018-ra. Íme tíz olyan hely, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni jövőre (is).

Tovább
Bakancslista 2018 – Éttermek

Bakancslista 2018 – Éttermek

Szubjektív szempontok által összeállított toplisták helyett következzen egy étteremajánló 2018-ra. Íme tíz olyan hely, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni jövőre (is).

Tovább
Séfinterjú: Tóth Pál (Kővirág)

Séfinterjú: Tóth Pál (Kővirág)

Festőművész szeretett volna lenni, mégis szakács lett. Egy séf, akit névről ismertek a ceglédi rendőrök, és aki ma a Bocuse d’Or-ra készül.

Tovább
Márga – Birtokkonyhák találkozása Csopakon

Márga – Birtokkonyhák találkozása Csopakon

Nagy hozzáadott értékű borok mellett hasonlóan magas színvonalú konyhát magáénak tudó vidéki birtokok találkozása Csopakon. Bor-étel párosítások a korábbiaktól teljesen eltérő személetű értelmezése Endrédi Zoltán, Varga Roland séfek és a meghívott birtokkonyhák vezetőinek részvételével.

Tovább
Gere – Megújult birtokközpont, egységesülő brand

Gere – Megújult birtokközpont, egységesülő brand

Önazonos, a vidék sajátságos mediterrán jegyeit magán hordozó stílusban született újjá a Gere Csládi Pincészet birtokközpontja. A régió legszebb rendezvényhelyszíne lehet a Varró Zoltán belsőépítész által megálmodott udvarház.

Tovább