GASZTRO
KategóriaBakancslista 2020 – Éttermek
Szubjektív szempontok által összeállított toplisták helyett következzen egy étteremajánló 2020-ra. Íme tíz olyan hely, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni jövőre (is).
Bakancslista 2019 – Éttermek
Szubjektív szempontok által összeállított toplisták helyett következzen egy étteremajánló 2019-re. Íme tíz olyan hely, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni jövőre (is).
Bakancslista 2018 – Éttermek
Szubjektív szempontok által összeállított toplisták helyett következzen egy étteremajánló 2018-ra. Íme tíz olyan hely, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni jövőre (is).
Zománc Bisztrócska
Egy étterem a Balaton-felvidéken, amit tulajdonosai azért nyitottak, hogy újra összehozzák az embereket, leültetve őket egy asztalhoz, visszaadva számukra az együtt töltött idő értékét.
Bonne Chance
A parányi zalai községben – Bázakerettyén – egy több száz hektáros erdő szélén található étterem, ahol képesek voltak megőrizni önmagukat, és hitelesen továbbvinni egy vidéki konyhát. Kompromisszumok nélküli ragaszkodás a minőséghez, egy helyen aminek lelke van.
Natura Hill
Két közgazdász nekiállt csipkebokrot irtani a zebegényi domboldalban és létrehoztak egy csaknem teljesen önfenntartó komplexumot. Történetük nem egy tipikus vendéglátós sztori, mint ahogy az éttermet vezető séfduó sem modható éppen hétköznapinak. Két séf, két marketinges és egy hely, ahonnan nagyon nehéz hazamenni.
Gere Attila Pincészete / Mandula étterem
A Gere név ma jóval többet jelent, mint pusztán kiváló borokat, melyet szigorú minőségi irányelvek mentén születnek Villány legkiválóbb dűlőiben. A borászat mellett a Mandula Étterem és a Crocus Gere Borhotel jelentik azt a hármas pillért, amely komplex élményt biztosít vendégeik számára.
Almalomb
Kulináris kitérő és találkozóhely. Kitérő, hisz sehogy nem esik útba. Ott van, ahol még lassabban folyik az élet. Ahol veszik a fáradságot, hogy minden valódi legyen. Találkozóhely, hisz itt megőriznek és továbbmesélnek egy régi történetet, ahol a XVIII. századi malom a múlt, a jelen és jövő kereszteződésévé válik.
Tiszavirág
Európai konyha Szegeden, ahol harmonikusan találkozik az építészet és a gasztronómia, a design és a tradíció. Családias hangulatú, romantikus stílusú belvárosi műemlékház, ahol a régi és az új harmonikus keveredésének köszönhetően azonnal otthon érzi magát minden betérő vendég.